Вовед:
Оваа политика за приватност обезбедува општи информации за обработката на личните податоци кога ја посетувате нашата веб-страница. Условите и правилата за користење на оваа веб-локација ќе го регулираат користењето на веб-страницата на д-р Јолевски, достапна на https://www.drjolevski.com/. Со посета на оваа страница, во целост се согласувате со условите за користење. Ако не се согласувате со ова, немојте да ја користите страницата.

Контролор на лични податоци

Контролор на лични податоци е д-р Јолевски, со седиште на Ванчо Николески 5, Охрид 6000, МК

Личните лица се обработуваат согласно податоците од Законот за заштита на личните податоци.

Кои податоци ги собираме

Можеме да собираме податоци поврзани со категориите на лица:

Посетителите на нашата веб-страница www.drjolevski.com Обично собираме податоци за навигација (види подолу) кои се користат за анализа на податоците од посетите на нашата веб-локација и за одржување на безбедноста на информациите на нашата веб-локација. За повеќе за употребата на колачиња, прочитајте ја нашата политика за колачиња.

Категории на податоци што треба да се обработат

Податоци за навигација

Кога го посетувате нашиот сервер на веб-локација, за секој посетител се креираат дневници со посебни податоци:

Вашата адреса на Интернет протокол (IP);
Пристап до уред, тип и модел;
вашиот оперативен систем;
Тип на прелистувач, додатоци и верзија;
Страниците што ги посетувате на нашата веб-страница и времето што го поминувате на секоја страница;
Јазикот на прелистувачот што го користи;
Земја (внесена преку IP адреса).

Дневниците на серверот автоматски се бришат во рок од 15 дена, покрај дополнителните достапни кои бараат повеќе задржување, на пример, за истражување на вирус или злонамерен напад.

Доброволно оставање на податоци

Личните информации што ги собираме од вашата посета на нашата веб-страница се тие што доброволно ги доставувате за цели како што се поставување прашања и/или објавување различни прашања за работата на д-р Јолевски.

Може да се собираат некои категории на лични податоци: име и презиме, адреса, контакт телефон, факс, е-пошта и потпис.

Како собираме лични податоци

Ние собираме лични податоци преку различни канали, вклучувајќи:

• преку вашата употреба на нашата веб-страница, тука ги вклучува формуларите за контакт и закажување на термин;

• преку нашата е-пошта: contact(at)drjolevski.com

• преку пошта,

Вашите права во врска со обработката на личните податоци се:

право на проверка на информации за обработка на лични податоци
право на пристап до лични податоци
право на корекција и бришење лични податоци
право на ограничување на обработката на личните податоци
право на одговор
За информации и/или остварување на вашите права за заштита на лични податоци, можете да го контактирате нашиот службеник за заштита на лични податоци на најновата е-пошта: contact(at)drjolevski.com

Интелектуална сопственост:
Сајтот, како и првата оригинална содржина е сопственост на д-р Јолевски и како таков е целосно заштитен со закони и прописи за интелектуална сопственост. Користете, позајмувајте, менувајте, продавајте или дистрибуирајте ја содржината објавена на д-р Јолевски, без разлика дали се работи за оригинална содржина или содржина објавена во соработка со друга страна или партнер, без одобрение на д-р Јолевски.

Промени на овие одредби и услови:

Д-р Јолевски го задржува правото да ги менува и менува условите и условите за користење во секое време. Вашата одлука да продолжите да го користите порталот по промените е ваша согласност и прифаќање на новите правила и услови за користење на д-р Јолевски. Затоа, ве советуваме да ги проверите условите на овој договор за да го одржувате ажуриран доколку има промена. Доколку не се согласувате со условите, ве молиме да не го користите порталот д-р Јолевски. Овие термини се заштитени и толкувани според законите на Република Северна Македонија.