Д-Р ЈОЛЕВСКИ

Тим

Во Д-р Јолевски се гордееме со нашиот посветен и искусен стоматолошки тим. Нашите високо обучени професионалци се посветени на обезбедување исклучителна стоматолошка нега и обезбедување на вашата удобност во текот на вашата посета. Запознајте го нашиот тим од експерти кои се страстни да ви помогнат да постигнете оптимално орално здравје и убава насмевка.

Your oral health is our priority.