Добредојдовте во Д-р Јолевски

Прославуваме
35 години со многу насмевки и доверба

Стоматолошката ординација Јолевски

35 години исклучителна стоматолошка грижа!

Стоматолошката ординација Јолевски повеќе од три децении е посветена на обезбедување исклучителна стоматолошка грижа за нашите ценети пациенти. Горди сме што и служевме на нашата заедница со интегритет, професионализам и посветеност на највисоките стандарди на стоматолошка извонредност.

Услуги

Нашите специјалности

Искусете ја специјализираната стоматолошка нега која ќе ви помогне да постигнете оптимално орално здравје и самоуверена насмевка.

Зошто Охрид? Уживајте во вашиот одмор и комплетирајте ја вашата стоматолошка нега

Искусете ја убавината на Охрид додека добивате врвна стоматолошка нега во нашата стоматолошка ординација.

Пред - Потоа

Погледнете ја трансформативната моќ на нашата стоматолошка нега преку прекрасни слики пред и потоа кои ги прикажуваат извонредните подобрувања во насмевките на нашите пациенти.
beforeafter
before-1after1

Задоволни пациенти

Доктор и персонал за пример, третман и внимателна и професионална грижа од сите, наклонетост и разбирање за пациентот и членовите на семејството. Твојата добрина и насмевка лечи, од срце ти благодариме за грижата што ја направи за мене. Почит и благодарност за секој од вас.

Дон Бека - Германија
25 Мај , 2022

5.0

Мислења дадени од нашите пациенти на Google Maps

Вашето орално здравје е наш приоритет.