Љубо Јолевски

Ние сме први во регионот што ги направивме јасните порамнувачи, кои се сметаат за најново достигнување во опсегот на ортодонцијата. Годините поминати на усовршување на оваа метода даваат неверојатни резултати и зад себе оставаат многу среќни и задоволни пациенти. Со помош на овој третман за краток временски период може да се решат многу проблеми поврзани со ортодонцијата.
КВАЛИФИКУВАНИ ДОКТОРИ
Нашиот тим е составен од искусни специјалисти со долгогодишно искуство во светот на стоматологијата.
ОПРЕМА
Опремени сме со 7 стоматолошки единици, 3D и 2D X-Ray, Laser и последната модерна опрема во ортодонцијата за јасни алајнери.
НАСМЕВКА
Две од најскапоцените добра во животот се здравјето и удобноста. Сакаме да ви подариме уште една работа – убава насмевка.
НЕГА
Ние нудиме најквалитетна стоматолошка нега со комбинирање на најсовремена технологија и професионална средина.

Кратка историја

Почетоците на нашата стоматолошка ординација стартуваат во 1989 година, а ние сме горди што сме меѓу првите приватни стоматолошки ординации во Македонија.
Д-р Мирослав Јолевски, началник на медицина е основач на ординацијата заедно со неговата сопруга Јованка Јолевска-заботехничар.

Д-р Мирослав, а подоцна и неговиот син Љубо Јолевски, се заслужни за нејзиниот успех и во годините што доаѓаат канцеларијата прерасна во препознатлив бренд.

Тим од доктори за општа стоматологија како и специјализирана ортодонција се дел од нашата ординација која ја води ортодонтот д-р Љубо Јолевски.

Ординацијата е составена од тим од 12 искусни луѓе во својата дејност: 4 лекари, 5 стоматолошки медицински сестри, 1 забен техничар, 1 информатичар и 1 административен асистент.

Нашата канцеларија е целосно опремена со најсовремена опрема и тука може да ја најдете најнапредната дигитална технологија.

Мала прошетка во нашата Стоматолошка ординација

Вашето орално здравје е наш приоритет.